Sfaturi simple pentru succesul marketingului social media.

sm                                                                                                            Sursa: pixabay.com

Marketingul social media este dificil, dar noi trebuie să înțelegem că sunt multe lucruri care se pot face pentru a crește posibilitatea de succes. Totul se învârte practic în jurul conexiunii pe care ați reușit să o atingeți între afaceri și urmăritori, împreună cu comunicarea, care este stabilită între voi. Este vital să vă concentrați întotdeauna pe acest aspect și avem câteva sfaturi, pe care poate vreți să le luați în considerare.

Atitudinea contează!

Indiferent de ceea ce vindeți, oamenii vor să vadă ca aveți o atitudine adecvată. Niciodată să nu vă grăbiți să postați și gandiți-vă mai întâi la tonul pe care îl folositi atunci când comunicați cu publicul. Concentrați-vă pe a avea o atitudine care este potrivită pentru industria în care vă desfașurați activitatea. Ca un exemplu, atunci când vindeți software corporativ, atitudinea trebuie să fie diferită decât atunci când faceți vânzare de design vestimentar.

Amintiți-vă că totul începe cu imaginea pe care o utilizați. În marketingul media social, imaginea vizuală joacă un rol imens. Primul lucru pe care îl vedeți atunci când ajungeți la o pagină nouă, este poza de profil. Așadar, după ce vă dezvoltați imaginea, asigurați-vă că tot ceea ce se creează este într-o conformitate adecvată cu acea imagine.

Concentrați-vă pe angajamente.

Amintiți-vă că numele pe care il folosim este pe media socială. O afacere trebuie să se oprească pur și simplu de la a radiodifuza și trebuie să vorbească cu oamenii. Nu există nici o persoană acolo, care va urmari afacerea întreținându-se cu ceva care acoperă doar bucățele. Când lucrurile postate devin relevante și valoroase, legatura este mai bună cu publicul și angajamentul este mai mare.

Unul dintre principalele beneficii asociate cu social media este că o relație se dezvoltă doar cu urmăritorii. Pe măsură ce oferiți date de înaltă calitate, prin ceea ce împărtășiți, ei vor avea mai multă încredere și vor continua sa vină spre voi.

Folosiți numai canale potrivite de Social Media

Există nenumărate rețele sociale pe care poți fi membru. Multi marketeri începători fac greșeala de a-și crea câte un cont pe cât mai multe rețele sociale. Acest lucru nu este ceva ce vrei să faci si tu, deoarece publicul dorit nu este prezent pe toate.

Este o idee foarte bună să se concentreze în primul rând pe câteva platforme. În cele mai multe situații se face alegerea între Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter sau Google+. Asigurați-vă că evidențiați când va avea loc activitatea voastră online pe aceste rețelele, astfel încât oamenii să știe când să se uite la voi și la ce veți posta.

Monitorizarea brandului

Ar trebui utilizate aplicațiile de la terți, cum ar fi HootSuite pentru a urmări atunci când oamenii vorbesc despre afacerea voastră sau despre voi. Aceasta este o mare sursă de informații pe care le puteți utiliza pentru a vă crea avantaje. Este foarte important să aveți întotdeauna o prezență corespunzătoare, dacă nu știi ce spun oamenii despre tine, nu există nici o idee despre cum trebuie să modificați campaniile să aducă rezultate mai bune.

Amintiți-vă că oamenii vor vorbi despre voi pe social media și acest lucru nu poate fi controlat. În acest sens, de ce să nu știți ce spun ei? Ați fi capabili să obțineți mai mulți vizualizatori și distribuiri și este mult mai ușor pentru afaceri să se adapteze, atunci când managerii de afaceri știu ce gândește publicul țintă despre ceea ce oferă.

 

 

Sursă articol: http://www.socialnomics.net/2015/12/30/simple-tips-for-successful-social-media-marketing/

 

Reclame
Video | Acest articol a fost publicat în social media și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s