Cum iți monitorizează Google fiecare mișcare pe care o faci?

Se pare că în epoca modernă a internetului, viața privată nu este doar o posibilitate. Aveți dreptul să credeți că este o idee bună sa vă protejați toate datele din Google Drive – toate imaginile, videoclipurile și documentele sensibile – până când veți înțelege că nu sunteți singurii care au acces la ele. Datele voastre sunt protejate de toți ceilalți oameni, dar nu este sigur, de gigantul tehnologiei: Google. Google Inc. spionează toate activitățile cibernetice pentru a vă judeca și a-și forma un profil al vostru, poate, „facilita” experiența voastra de navigare. Bigot? Poate. Dar din nefericire pentru tine, acest gigant al tehnologiei este unul care pur și simplu nu se poate fără el. Experiența voastră de căutare avansată nu poate fi completă, sigur fără Google.

Aici sunt doar câteva dintre modalitățile de spionaj Google Inc. ale datelor voastre:

Conturile de e-mail

E-mailurile se iau prin intermediul contului de Gmail și sunt pur și simplu accesibile pentru Google. Revizuirile în mod explicit prin care sistemul Google scanează conținutul e-mail-urilor stocate pe serverele Google, precum și cele care sunt trimise și primite de către orice cont de e-mail Google, o practică pe care a vazut-o campania de căutare, din partea unor grupuri de acțiune de confidențialitate și procese, din sectorul educației. Toți utilizatorii de e-mail trebuie să se aștepte în mod necesar ca e-mailurile lor să fie supuse prelucrării automate și asta e ceea ce este aprobat Google sa facă. E-mailurile nu sunt expuse doar pentru tine, ci si pentru Google.

Termenii de căutare

Google știe tot ce căutam în caseta de căutare Google. Aceste informații sunt extrem de valoroase, nu doar pentru agenții de publicitate (care este motivul pentru care Google vrea să le colecteze), dar, de asemenea – potențial – pentru hackerii și hoții de identitate. Se știe că te-ai uitat, că ai cautat orice adresă pentru a ajunge undeva anume și știe că ai căutat orice.

Site-urile vizitate

Deci, în cazul în care nu știi lasă-mă să-ți spun că Google are o înregistrare completă a site-urilor Web pe care le-ai vizitat încă din prima zi. Acest lucru nu este, de asemenea, ascuns de cei de la Google.

Dispozitivul Android

Dispozitivul Android scurge toate datele voastre pentru  Google, asa cum tu respiri. Este cu siguranță o poartă de acces pentru ca Google să știe totul despre tine. Google ar putea urmări și înregistra fiecare locație de pe dispozitivul Android, și voi să nici nu știți că ar face asta.

Web Apps

Google vă judeca dupa tipul de aplicații web pe care le utilizați, în ce scopuri și pentru cât timp. Deci, da, acesta nu se limitează doar la tine, la conturile pe care le ai, ci și ce fel de aplicatii descarci și instalezi.

Aplicațiile pentru mobil

Ca și aplicațiile web, aplicații mobile ajută Google să își formeze un profil despre tine pe baza alegerilor pe care le faci. La scurt timp, Google te judecă prin toate mijloacele posibile.

Conturile de Social Media

Google verifică fiecare activitate a ta pe toate conturile de social media – Google+, Facebook, Twitter, totul. Nimic din ce postezi, nu ii scapă din vedere acestei tehnologii gigant.

Istoricul cumparaturilor online

Google are, de asemenea, informații despre tot ceea ce cumparați online – si este într-un fel de ajuns pentru a va trimite anunțuri de produse similare pe fiecare site-uri pe care le vizitați.

Încărcări și Descărcări

Voi, cel mai probabil utilizați Google Chrome ca browser web. Iată ceva la el, de asemenea, tot ceea ce vă încărcați sau descărcați de pe Google Chrome este în controlul Google. Nu va scutește nici de la acest lucru. Pur și simplu, există foarte puține colțuri ale vieții moderne pe care Google nu le atinge.in

Sursa infografică:  www.theonespy.com

Sursă articol: https://www.theonespy.com/how-google-monitors-every-move-you-make/

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în social media și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s