Cele mai bune aplicații social media gratis

Dacă ai o afacere pe care încerci sa o construiești de la zero, sau chiar dacă dorești pur și simplu să stabilești propriul brand special online, probabil știi deja că social media este o resursă valoroasă. Cu toate acestea, cu serviciile social media care au explodat în ultimul decenappsiu, alegerile par fără sfârșit, și descurajatoare. În plus pentru a gestiona diferite conturi de social media, s-ar putea să simți, de asemenea presiunea de a produce ceva unic și actualizat în conținutul pe care îl poți împărtăși cu vizitatorii de zi cu zi.

Toate aceste lucruri pot părea ca ceva superior, dar există o serie de aplicații și servicii care plutesc în jur, în spațiul virtual și care te pot ajuta să gestionezi prezența media socială ușor și eficient.

DrumUp

Este un instrument gratuit de descoperire de conținut, DrumUp asigură că este în măsură să stabilească, și să mențină, un program de conținut de livrare, care este necesară pentru a stimula prezența online. De la a găsi conținut relevant pentru brand-ul gestionat și posturi de planificare pentru publicare, DrumUp este soluția one-stop pentru toate nevoile de livrare și gestionare de conținut. DrumUp de asemenea, vă permite să creați și să programați posturile vamale, care este o caracteristică extrem de utilă.

Newsle

Fondat de doi studenți la Harvard, Newsle este un instrument de descoperire de conținut care permite să căutați oameni în mai multe surse de publicare. Toate articolele găsite în funcție de opțiunile de căutare sunt apoi compilate pe o interfață de tip newsfeed care vă permite să vizualizați fiecare articol. Un instrument foarte util pentru a menține numărul de file deschise, făcute de oamenii din rețelele dvs., Newsle este, de asemenea o modalitate foarte bună de a ține evidența brand-ului personal sau brand-ului clientului.

Canva

Canva este un instrument de creare de conținut pentru conținutul vizual, și permite să creați securitate vizuală bine concepută pentru nevoile social media. Cu modele create de designeri folosind imagini de stoc, Canva oferă o gamă largă de modele gratuite, și oferă, de asemenea modele premium de la 1 $ pe element de design. Proiectarea de noi imagini de social media pe Canva revoluționează prezența pe media socială.

Followerwonk

Followerwonk este un instrument care vă permite să selectați profilul vizitatorilor dumneavoastră în funcție de sex și locație. De asemenea, vă permite să va dați seama cand sunt activi pe Twitter, oferindu-vă date în jurul cărora puteți modifica propriile postări Twitter, pentru a ajunge la numărul maxim de vizualizări. Instrumentul are, mai multe alte caracteristici utile, inclusiv sortarea profilelor prin cuvinte cheie.

Ease.ly

Ease.ly este un instrument web excelent, care vă ajută să creați infografică pentru blogurile și conturile de social media. Cu mai multe șabloane bine concepute, complet personalizat și ușor de utilizat, Ease.ly vă permite să creați un mare conținut vizual fară absolut nici un cost. De asemenea, funcționează la fel de bine pe Explorer, Firefox și Chrome.

Commun.it

Commun.it este un mare instrument de management media socială pentru Twitter sau LinkedIn, care vă permite să gestionați urmașii, influența, publicul și persoanele pe care tu le urmezi printr-un tablou de bord simplu, centralizat. Cu informații detaliate privind angajamentele, evenimentele, urmăritorii, oamenii care nu te mai urmăresc, Commun.it iți permite să te adaptezi mai bine cu publicul pe Twitter sau LinkedIn.

Bitly

Bitly are două funcții principale care îl fac de neprețuit pentru profesioniștii de marketing pe media socială, și destul de mult pentru oricine altcineva care împărtășește link-uri pe social media. El scurtează link-uri, și vă permite să creați link-uri pe deplin trasabile pe care le puteți urmări pentru a vedea modul în care oamenii interacționează cu ele. Util pentru mai multe platforme de social media, Bitly este un serviciu gratuit pe care într-adevăr ar trebui să îl încercați.

SocialMention

SocialMention este un instrument de căutare socială care vă permite să aflați cine vorbește despre brand-ul dvs. pe social media. Trăgând informații dintr-o varietate de surse de social media, SocialMention este o modalitate foarte bună de a vedea cât de bine este cautat blogul sau site-ul pe internet. Puteți căuta pentru site-ul dvs., sau chiar puteti scrie numele site-ului, blogului pe SocialMention pentru a genera date despre el.

Un manager de arsenal social media include instrumente care oferă nu numai o mare funcționalitate, dar și de a îmbunătăți, de asemenea, și eficiența ajutându-vă să finalizați sarcinile mai repede și mai bine. Voi ce instrumente ați recomanda?

 

Sursă articol: http://www.socialnomics.net/2015/11/23/coolest-10-free-social-media-tools/

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în social media și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s